English Romana

Despre noi

TehnoREX - Partener pentru calitate
img

 

Înfiinţată în 1994, TehnoREX s-a specializat în domeniul structurilor metalice de tip pereţi cortină, a panourilor ornamentale stratificate şi a tâmplăriei de aluminiu cu geam termopan. Încă de la fondare, TehnoREX a dat dovadă de profesionalism şi corectitudine în relaţiile cu partenerii săi, câştigând astfel recunoaşterea şi respectul unanim al acestora.


În anul 1999, TehnoREX ocupa locul I în clasamentul firmelor din domeniul construcţiilor metalice, premiul fiind acordat de Consiliul Naţional al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din România.Compania are în prezent aproximativ 150 de angajaţi, foarte buni specialişti, cu o vastă experienţă acumulată pe mari şantiere din România şi străinătate.

TehnoREX dispune de un program propriu de perfecţionare permanentă a personalului, prin sesiuni de training ce se desfăşoară atât în companie cât şi prin instituţii de prestigiu de învăţământ special. Inginerii specialişti în diverse domenii, arhitecţii, economiştii specializaţi în management, marketing, H.R. şi finanţe, juriştii, etc. au adus faima şi respectul numelui de brand TehnoREX.

Youtube