English Romana

Furnizori

Producţia Grupului TehnoREX a demarat în anul 1995 cu confecţia unor luminatoare din aluminiu cu structura autoportantă precum şi realizarea unor ferestre, uşi şi compartimentări din aluminiu, echipate cu geamuri termo-fono-izolante.

Creşterea cererii de tâmplărie din aluminiu s-a materializat în implementarea în producţia curentă a grupului începând cu 1997 a sistemelor de Pereţi Cortină şi a placărilor de faţade. După şapte ani în care grupul a pus în operă produsele SCHüCO Internaţional, ne considerăm parteneri pentru calitate pe piaţa românească ai marelui concern german. Din experienţă noastră, alegerea sistemelor SCHüCO reprezintă o decizie în favoarea unui raport preţ-performanţă optim şi a unei rentabilităţi asigurate.

Geamurile utilizate de TehnoREX sunt produse de cele mai importante firme din Europa. În funcţie de obiectivele şi solicitările proiectanţilor putem utiliza geamuri produse de SAINT-GOBAIN, GLAVERBEL sau GUARDIAN.

În ceea ce priveşte producţia de hale metalice, am implementat în producţia proprie sisteme cum ar fi RUKKI, ISOPAN sau KINGSPAN. Nu în ultimul rând, TehnoREX promovează produse autohtone, pe structuri metalice confecţionate în atelierele proprii, cu închideri din pereţi sandwich cu spumă poliuretanică sau vată minerală.

În ultima perioada TehnoREX a promovat Tâmplăria PVC, utilizând profile şi accesorii SCHüCO, GEALAN, TROCAL, ROTO, G-U, etc.. Uşile şi ferestrele din PVC echipate cu geam termopan constituie o soluţie economică pentru proprietarii de apartamente ori vile.

O secţiune importantă în cadrul activităţii grupului o reprezintă UŞILE AUTOMATE, fie că este vorba despre uşi de garaj, uşi secţionale sau rulou, fie uşi glisante sau rotative, cu deschidere automată echipate cu senzori de prezenţa ori receptori/emiţători radio. Toate aceste produse sunt furnizate de firme de prestigiu în domeniu (Hormann, Besam, Thormax, Boon Edam, Dorma).

TehnoREX - unic reprezentant Vitrocsa - www.vitrocsa.ch

Youtube